Cautare

4195 de rezultate pentru "pop gheorghe" (3.36 secunde)
Tudor Gheorghe a facut spectacol la Sala Palatului A fost o seara de poveste aseara, la Sala Palatului. Pe scena a urcat maestrul Tudor Gheorghe, care a oferit miilor de spectatori un regal liric si melodic.
La Editura Humanitas a aparut o editie noua, cartonata si ilustrata a cartii lui Gheorghe Florescu, Confesiunile unui cafegiu, 520 pagini.
Din Q Magazine aflam ca Tudor Gheorghe anunta o toamna muzicala bogata. ... Tudor Gheorghe este acompaniat de corul si membrii Orchestrei Banatului la un spectacol unic, cu nimic mai prejos decat cele ale lui Andre Rieu:
Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
Liana Gheorghe, sef de sectie, Centrul de Gastroenterologie si Hepatologie, Institutul Clinic Fundeni, a subliniat ca, deocamadata, in tara noastra, BII inca nu inregistreaza o crestere alarmanta, probabil, si pentru ca inca mai respectam alimentatia traditionala. ... Liana Gheorghe.
Nicolae Gheorghe - nici roman, nici tigan sau rom, ci doar om Pe 8 august s-a stins din viata sociologul Nicolae Gheorghe, fondatorul primului ONG al romilor, CRISS, si cel caruia miscarea internationala a romilor ii este cea mai datoare.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare:
Miercuri, 18 mai, in prezenta unui public numeros, a avut loc lansarea volumul de poezii Zbor Frant de Gheorghe Amza, la Libraria Mihai Eminescu. ... Pana atunci, Gheorghe Amza a scris 89 de carti de specialitate, unele dintre ele fiind de referinta in domeniul tehnic. Gheorghe Amza:
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
La acest eveniment au participat conducerea IJP, sefii unitatilor de politie din Satu Mare, Carei, Negresti Oas si Tasnad si serviciilor din cadrul Inspectoratului, iar printre invitati s-au numarat prefectul judetului, Valer Marian, presedintele Consiliului judetean, stefan Szabo, vicepresedintele Consiliului judetean si presedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, Gheorghe Ciocan, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, presedintele Tribunalului Satu Mare, judecatorul Mihai Coman Gelu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Radu Gal, comandantii Grupului de Pompieri "Somes” si Comandamentului Judetean de Jandarmi, coloneii Gheorghe Stramb si Gheorghe Avram, si seful Sectiei Satu Mare a Serviciului Roman de Informatii, colonelul Nicolae Pop.
Senatorul GHEORGHE POP a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Frisca de pe tort a luat-o nimeni altul decat Gheorghe Stefan, cel care a fost in spatele fraudarii marsave a alegerilor din judetul Neamt, din luna august, anul curent.
Gheorghe 54, Matei 69, 90, Tudorie 90+5 / Radescu 75 Echipele de start: ... Gheorghe - Rondon Rezerve: ... Greab - Garutti, Mboumbouni, Balaur - Sno, Pop, Lepistu, Toma, Garbellotto - Rusu, Benchaib Rezerve: ... Sepsi Arena (Sfantu Gheorghe) Arbitru:
Presedintele organizatiei judetene Satu Mare a Partidului Conservator, Radu Pop, si-a dat demisia din functie, dar va ramane la conducerea filialei pana se va gasi un presedinte interimar potrivit.
Secretarul Camerei, Georgian Pop, a declarat astazi la finalul sedintei Biroului Permanent ca saptamana viitoare deputatii vor avea activitate in teritoriu, pentru ca este un Guvern nou, o schimbare de majoritate si noua putere trebuie sa studieze asupra prioritatilor.
sef departament Securitate interna â€" Georgian Pop;
sef departament Securitate interna - Georgian Pop;
Liviu Pop spune ca Oltchim va lucra la 65 la suta din capacitate peste o luna Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, joi, ca Oltchim va lucra la o capacitate de 65 la suta la mijlocul lunii decembrie si ca exista resurse financiare pentru asigurarea salariilor in acest an.
Giurescu, Nicolae Breban, Ion Aurel Pop, Mihai Cimpoi si Eugen Simion.
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale.
google-analytics.com